Președintele Portugaliei vine luni la Chișinău. Cu cine se va întâlni

Adrian Sirbu

Președintele Portugaliei, Marcelo Rebelo de Sousa, va efectua în perioada 30-31 octombrie o vizită oficială în Republica Moldova. Presa portugheză scrie că vizita are loc la invitația președintei Maia Sandu. Administrația prezidențială de la Chișinău nu a anunțat deocamdată vizita oficialului portughez. 

În aceeași perioadă, la Chișinău este așteptat și vicepreședintele Republicii Bulgaria. Nici despre această vizită Președinția Republicii Moldova nu a anunțat deocamdată.

În contextul vizitelor celor doi oficiali străini, municipalitatea a anunțat că în perioada 30-31 octombrie va fi limitat temporar accesul persoanelor în anumite locuri publice din capitală.

În intervalul orelor 08.00 și 22.00, va fi limitat temporar accesul persoanelor în anumite locuri publice din capitală, inclusiv desfășurarea întrunirilor, manifestărilor în masă, lucrărilor de reparație a drumurilor și tăiere a arborilor, în perimetrul străzilor pe unde se vor deplasa coloanele oficiale”, precizează Primăria capitalei.