Primarul capitalei, Ion Ceban, anunță război PAS-ului: „Schemele și ilegalitățile partidului de guvernare vor începe, în curând, să fie developate”

Adrian Sirbu

„Schemele și ilegalitățile partidului de guvernare vor începe, în curând, să fie developate”. O spune primarul Capitalei, Ion Ceban, care anunță că „va iniția o campanie de deconspirare a fraudelor guvernării PAS și a modului cum reprezentanții puterii înșală populația”.

„În scurt timp vom începe să arătăm casele și mașinile de lux ale celor de la PAS. Averile ascunse, vom continua să developăm schemele și furturile lor… Rugăm suportul Dvs., pentru că presa galbenă nu vede, nu aude. P.S. Între timp, vă asigur că municipiul Chișinău va avea o dezvoltare mai consistentă decât în anii precedenți”, a scris azi-dimineață pe rețelele sociale primarul Capitalei, Ion Ceban.

Amintim, aseară, edilul a condamnat dublele standarde și abordările părtinitoare ale unor instituții media, caracterizate de Ion Ceban drept „presă galbenă”, făcând aluzia la mesajele pro-guvernare transmise de aceste posturi, portaluri și publicații.

Primarul general a adus drept exemplu inaugurarea de ieri a unui nou bloc la o grădiniță din Capitală, acolo unde nu a fost prezent niciun jurnalist de la instituțiile declarate libere și independente.

„Să fi deschis Guvernarea PAS un bloc de grădiniță, cum credeți câtă presă participa? Păi iată, la Chișinău am deschis încă un nou bloc de grădiniță, iar chișinăuienii nu vor vedea despre asta la televizor. Deși am invitat toată presa, presa nu a venit la eveniment. Presa Galbenă îndobitocește populația cu știri despre pamperșii guvernarii eșuate PAS. Aduc mulțumiri celor puțini din presă care au verticalitate, dar și celor care reușesc să comunice cetățenilor pe alte surse de informare”, a mai scris pe rețelele sociale primarul Ion Ceban.