Primarul General Ion Ceban a discutat cu oficiali polonezi despre parteneriate în domeniul turismului și sportului

Ala Găină

În cadrul unei vizite oficiale în Polonia, Primarul General, Ion Ceban, a avut o întrevedere cu secretarul de stat din cadrul Ministerului Sportului și Turismului, Piotr Borys.

„Am avut o discuție foarte bună și i-am invitat pe colegi să viziteze Chișinăul și Republica Moldova, iar împreună am putea realiza anumite proiecte”, a declarat edilul.

În cadrul discuțiilor, a fost evidențiat progresul realizat de Municipiul Chișinău în promovarea turismului local, prin lansarea mai multor proiecte municipale în parteneriat cu instituțiile de profil.

„În scurt timp, echipa sa se va întâlni cu reprezentanții Ministerului Sportului și Turismului din Polonia pentru a discuta în detaliu propunerile și proiectele care ar putea fi realizate în comun”, a punctat Primarul General.

O delegație a Primăriei Chișinău, condusă de Primarul General, Ion Ceban, efectuează în aceste zile o vizită de lucru în Polonia, unde are programate mai multe întrevederi cu reprezentanți ai administrației publice locale și centrale.