Primele reacții după scoaterea Partidului „Șansa” din cursa electorală: „În societate se formeaza o situație revoluționară”

Ala Găină

Val de reacții după anunțul premierului Dorin Recean de a exclude toți candidații Partidului „Șansa” din alegerile locale de duminică, 5 noiembrie. Potrivit secretarului executiv al PSRM, Igor Dodon, în societate se formeaza o situație revoluționară.

„Guvernarea pas a capturat statul si violeaza Constituția tarii in mod repetat. În societate se formeaza o situație revoluționară. Și pentru cetateni, si pentru partidele de opozitie se apropie momentul cand va trebui sa salvăm Moldova de fascismul instituit de Maia Sandu si pas”, a scris Igor Dodon pe facebook.
Fostul premier, liderul PDCM, Ion Chicu spune că Recean va face pușcărie pentru crime de stat.

Decizia de astăzi este crimă de stat fără termen. Partidul „Șansa” a corupt alegătorii, dar orice pedeapsă trebuie să fie în limita legii”, a scris Ion Chicu.

Iar liderul „Antimafie”, Sergiu Mocanu, scrie că Șor deja a învins.

„Șor a învins, el și-a atins deja scopul propus: el a demonstrat că un stat cu o guvernare pro-europeană poate fi la fel de criminal, la fel de mizerabil ca și dânsul”, a scris Sergiu Mocanu.