PSRM confirmă că Maxim Moroșan a fost reținut: “Este o provocare organizată de Renato Usatîi”

Adrian Sirbu

Partidul Socialiștilor a confirmat că Maxim Moroșan, candidatul său la alegerile pentru funcția de primar al orașului Bălți, a fost reținut. PSRM consideră această acțiune un atac asupra lui Moroșan, pe care o numește o „provocare criminală organizată”.

Partidul Socialiștilor a numit cazul un „atac asupra fostului candidat la funcția de primar al orașului Bălți, Maxim Moroșan”.

În spatele acestei provocări se află personal Renato Usatîi și primarul lui din Bălți. Anterior, la adresa lui Maxim Moroșan au fost lansate amenințări și i s-a cerut să părăsească orașul Bălți și să se retragă din politică. (…) PSRM va insista asupra tragerii la răspundere atât a executorilor, cât și a organizatorilor acestei infracțiuni. Maxim Moroșan și colegii săi vor primi tot sprijinul juridic și moral necesar”, a declarat partidul.

Reacția „Partidul Nostru” la acuzațiile pe cazul Moroșan

Reprezentanții „Partidului Nostru” resping acuzațiile socialiștilor că liderul lor Renato Usatîi ar sta în spatele altercației de la Bălți, soldată cu reținerea lui Maxim Moroșan.

Formațiunea a declarat că Usatîi „investighează cazul dat și va reveni cu detalii”, totodată a adăugat că „orice s-ar întâmpla cu Moroșan, socialiștii încearcă să dea vina pe Renato Usatîi”.