Recean îl ceartă pe Spînu: „Vă rog să prezentați, ca și colegii dvs, strategia pentru dezvoltarea infrastructurii”

Ala Găină

Premierul Dorin Recean a solicitat astăzi ministrului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, prezentarea viziunii de dezvoltare a infrastructurii pentru următoarea perioadă. Potrivit șefului Guvernului, dezvoltarea infrastructurii rutiere, feroviare, dar și infrastructura portuară și cea aeriană trebuie să fie o prioritate pentru autorități. 

„Vă rog mâine să prezentați viziunea de dezvoltare a infrastructurii, viziunea pe termen lung și pentru următoarele nouă trimestre, dezvoltarea infrastructurii rutiere, feroviare, foarte importantă devine acum infrastructura portuară, aeriană. La fel este important să avem apă și canalizare în fiecare sat și corespunzător să anunțați și proiectele pe termen lung, proiectele care trebuie să ne interconecteze eficient cu Uniunea Europeană, prin România. Banii sunt pentru următoarele luni, trebuie să asigurați că aceste proiecte se implementează”, a declarat Dorin Recean.

Andrei Spînu a devenit ministru al Infrastructurii și Dezvoltării Regionale pe 17 iulie, după demisia din această funcție a Liliei Dabija.