doi deputați ai republicii moldova

Replici dure între Voronin și Leancă în Parlament

Vineri, 9 iunie 2017, 17:00

Voronin a spus că locul lui Leanca esta lângă Filat. În replică, Leancă i-a reproșat lui Voronin că și el ar fi agonisit milioane când a fost președintele țării.

Vladimir Voronin și Iurie Leancă și-au aruncat ieri replici acide în timpul ședinței parlamentului.

Liderul comuniștilor i-a spus vicepreședintelui legislativului că locul acestuia ar trebui să fie lângă Vlad Filat și nu în prezidium, insinuând că Leancă ar fi participat la furtul miliardului.

Iurie Leancă însă n-a ezitat să-i răspunde lui Voronin la fel de dur spunându-i că și el ar fi agonisit milioane când a fost președintele Republicii Moldova.

Vladimir VORONIN, LIDER PCRM: "Eu vreau să zic că locul lui Leancă nu este în prezidium, ci lângă Filat, după ce a furat și el mai multe ..."

Iurie LEANCĂ, LIDER PPEM: "Mai bine v-ați uita la dvs. Nu o să mă cobor la nivelul dvs, care este unul primitiv, și eu am venit la funcția de premier cu aceleași proprietăți cu care am plecat, iar dvs ați venit cu un Mooscvici și ați plecat cu milioane ..."

Vladimir VORONIN, LIDER PCRM: "Cu un jiguli, ei, eu am așa o pasiune de a colecta mașini retro..."

Iurie Leancă a devenit vicepreședinte al Parlamentului săptamâna trecută.

Iurie LEANCĂ, LIDER PPEM: "Eu am decis să colaborez cu democrații pentru ca să nu facem jocul socialiștilor. Nu vă temeți că ați putea avea aceeași soartă ca liberalii? Eu nu mă tem de nimic în politica asta."