Ruslan Codreanu: Lipsa oamenilor în întreprinderile municipale este foarte mare

Ala Găină

„Un oraș nu poate ajunge Dezvoltat fără ajutorul oamenilor”. O spune candidatul Blocului Electoral „Ruslan Codreanu” la funcția de primar general al mun. Chișinău, care s-a întâlnit astăzi cu mai mulți angajați ai Întreprinderii „Exdrupo”. Potrivit lui, una dintre cele mai grave probleme este lipsa forței de muncă în întreprinderile municipale. „Este important de investit în oameni și în condiții mai bune de muncă”, spune Codreanu. 
„Azi dimineață, am avut privilegiul să mă întâlnesc cu oamenii curajoși și dedicați din cadrul companiei municipale Exdrupo care se ocupă de drumurile noastre. Acești oameni depun eforturi extraordinare pentru a menține orașul nostru în mișcare, chiar și atunci când condițiile de muncă nu sunt întotdeauna cele mai prietenoase. Lipsa oamenilor în întreprinderile municipale este foarte mare. O problemă ce am semnalat-o tot timpul cât am fost la primărie. Știați că acum la primărie sunt mai mulți consilieri ai primarului, decât oameni care lucrează la o porțiune de drum?”, a scris Ruslan Codreanu pe facebook.
Potrivit lui Codreanu, fără oameni nu ar fi orașul Chișinău și ar trebui să ne cunoaștem și să înțelegem cine ne sunt eroii adevărați.
„Este important de investit în oameni și în condiții mai bune de muncă. Utilajele și condițiile de muncă reprezintă aspecte cruciale pentru a asigura că acești lucrători muncesc într-un mediu sigur și productiv. E nevoie de a ușura munca anagajaților și de tehnologizat și mecanizat procesele de lucru”, mai spune Ruslan Codreanu.