De Ultimă Oră

Speranță pentru Ucraina! Congresul SUA a aprobat ajutorul militar de 61 de miliarde pentru Ucraina

Pachetul de ajutor militar pentru Ucraina în războiul său de apărare cu Rusia, de aproximativ 61 de miliarde de dolari, a fost aprobat, sâmbătă seară, d…

Actualizat acum 15 ore

Ruslan Codreanu s-a lansat în campania electoral: “Chișinăul, un oraș pentru oameni”

Ala Găină

Candidatul la funcția de primar al capitalei, Ruslan Codreanu, își dorește un oraș pentru oameni, cu o administrație și angajați ai Primăriei pentru oameni, un oraș în care oamenii să fie mai educați, mai creativi și mai sănătoși. Declarațiile au fost făcute în cadrul lansării în campania electorală. 

Ruslan Codreanu candidează la funcția de primar general al municipiului Chișinău din partea Blocului electoral „Ruslan Codreanu”, constituit din Partidul politic „Puterea Oamenilor”, pe care îl conduce, dar și Partidul Politic „Uniunea Creștin-Socială din Moldova, condus de ex-ministrul Valeriu Pleșca.

Suntem aici pentru că vreau să ne angajați în calitate de administratori ai localității noastre, orașului nostru. Pe noi toți ne unește  faptul că avem peste 10 mii de ore de muncă în spate și suntem cei mai buni în ceea ce facem. Suntem profesioniști, avem experiență, știm care sunt probleme și știm care sunt soluțiile la aceste probleme”, a declarat Ruslan Codreanu.

Conform tragerilor la sorți, Ruslan Codreanu, Blocul electoral „Ruslan Codreanu” urmează să fie cu numărul 2 în buletinul de vot.