De Ultimă Oră

(VIDEO) Tensiuni în Orientul Mijlociu. Peste 300 de drone au fost lansate de Iran noaptea trecută asupra Israelului. Reacția comunității internaționale

Iranul a atacat Israelul cu peste 300 de drone și rachete, a anunțat armata israeliană, precizând că 99% dintre ele au fost interceptate și au existat d…

Actualizat acum o oră

Se pregătesc destabilizări? 50 obiecte explozive ar fi plasate în mai multe locații din Chișinău. Autorii alertelor: “Vrem război în Transnistria”

Ala Găină

50 de obiecte explozive ar fi plasate în mai multe locații din Chișinău. Este vorba despre clădirile Parlamentului, Primăria Chișinău, CC Atrium, Shopping Malldova, CC UNIC, Ministerul Justiției, Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga”, USM, Circul, mănăstirea Ciuflea, dar și Î.S. „Piața Centrală”, scrie Deschide.md.

Persoanele necunoscute, care au anunțat despre faptul că aceste locații ar fi minate, susțin că fac parte Organizația luptătorilor național-socialiști Himmler-Kult. Aceștia cer, în mesajele trimise pe adresele electronice ale locațiilor sus-menționate, începerea unor acțiuni militare împotriva regiunii transnistrene, să fie anulată integrarea în Uniunea Europeană și NATO, lichidarea UTA Găgăuzia și altele.

În caz că nu le vor fi îndeplinite cerințele, aceștia spun că vor teroriza toți cetățenii, indiferent de gen sau vârstă.