De Ultimă Oră

Speranță pentru Ucraina! Congresul SUA a aprobat ajutorul militar de 61 de miliarde pentru Ucraina

Pachetul de ajutor militar pentru Ucraina în războiul său de apărare cu Rusia, de aproximativ 61 de miliarde de dolari, a fost aprobat, sâmbătă seară, d…

Actualizat acum 13 ore

Start pentru campania electorală: Ion Ceban, înregistrat în calitate de candidat pentru alegerile locale din Chișinău

Adrian Sirbu

Primarul general al Chișinăului, Ion Ceban, a fost înregistrat în calitate de candidat pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău din partea partidului Mișcarea Alternativa Națională (MAN).

Am fost înregistrat în calitate de candidat pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău din partea partidului Mișcarea Alternativa Națională (MAN). La fel a fost înregistrată lista MAN pentru funcția de consilieri. Această înregistrare reprezintă un pas important în cadrul campaniei electorale pentru alegerile locale din 2023. Sunt încrezător că, împreună cu locuitorii din Chișinău, vom continua să dezvoltăm capitala noastră”, a declarat Ceban.

Ceban a fost primar general al Chișinăului din 2019.

Vineri este ultima zi în care candidații mai pot depune dosarele pentru a fi înregistrați în cursă.

Până în prezent, în competiția electorală pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău s-au înscris 16 candidați.

Actele prezentate sunt examinate de Consiliul Electoral de Circumscripție în termen de cel mult șapte zile de la data primirii acestora.

În data de 5 noiembrie, urmează să fie aleși 898 de primari și peste 11 mii de consilieri locali.