foto independent.md

Traian Băsescu s-a întâlnit cu Anatol Șalaru// „O temă abordată a fost necesitatea construirii unei noi structuri politice”

Vasile Cojocari

„Astăzi, am avut un schimb de opinii despre situaţia politică din Republica Moldova cu preşedintele Traian Băsescu. Împreună am trecut în revistă problemele apărute după alegerile prezidenţiale din Republica Moldova şi necesitatea continuării drumului euro-atlantic”, a scris Şalaru pe pagina sa de Facebook.

La fel, cei doi politicieni au discutat despre necesitatea constituirii unei noi structuri politice la Chișinău, întrucât Anatol Șalaru, deși încă este  membru PL, a rămas fără sprijin politic din partea acestei formațiuni.
„O temă abordată în cadrul discuţiilor a reprezentat-o necesitatea construirii unei noi structuri politice, dar şi, reconstrucţiei instituţionale a statului astfel încât să putem face faţă încercărilor Federaţiei Ruse de a transforma Republica Moldova într-o enclavă a sa. Unirea se face, nu se dezbate!”, a adăugat fostul ministru.
În aceeași postare, Şalaru a ţinut să scrie şi despre vizita lui Dodon în Transnistria. Acesta a menţionat că Dodon nu ratează nicio zi fără a face măcar un pas către predarea Republicii Moldova în mâinile Federaţiei Ruse.