ULTIMA ORĂ! Mama lui Igor Dodon a fost citată la Procuratură

Ala Găină

Mama fostului președinte Igor Dodon, bănuit de corupere pasivă, acceptarea finanțării partidului politic de către o organizație criminală, trădare de Patrie și îmbogățire ilicită, a fost citată la Procuratură. În acest context, PSRM solicită „guvernării să înceteze presiunile asupra oponenților politici”.

„PSRM își exprimă profunda indignare în legătură cu citarea la Procuratură a mamei fostului președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon. Acesta este un pas josnic și inuman chiar și pentru o guvernare atât de lipsită de principii precum este regimul PAS. Persecutarea membrilor familiei fostului șef de stat demonstrează o dată în plus că dosarul împotriva lui Igor Dodon a fost deschis la comandă. 

Scopul final al acestor acțiuni este de a pune presiune asupra Partidului Socialiștilor – adevărata forță de opoziție care luptă cu regimul de la guvernare, de a curăța terenul politic și instaura o dictatură autoritară PAS.Nu considerăm că este posibil să facem apel la umanitatea celor care nu au calități umane. Cerem guvernării să revină în cadrul legal și să înceteze presiunile asupra membrilor familiilor oponenților politici”, potrivit unui comunicat remis de PSRM.

Igor Dodon se află în arest la domiciliu, după ce Curtea de Apel Chișinău a examinat și a respins miercuri, 29 iunie 2022, recursul înaintat de către acesta împotriva deciziei Judecătoriei Ciocana privind prelungirea măsurii preventive sub formă de arest la domiciliu pe un termen de 30 zile, aplicat în privința acestuia.