De Ultimă Oră

ULTIMA ORĂ! Joe Biden s-a retras din cursa prezidențială din 2024

Joe Biden s-a retras din cursa prezidențială din 2024. Anunțul a fost făcut în cadrul unei declarații pe care a postat-o pe rețeaua X.  În schimb, un al…

Actualizat acum 12 ore

Vasile Costiuc

ULTIMA ORĂ! Vasile Costiuc, plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile

Redacția Liber TV

„După anunțurile de majorarea a prețurilor la gaze, cei care au nevoie de destabilizări sociale în comunitatea noastră aveau planificări să scoată lumea în stadă. Dar nu-i crede nimeni și aveau nevoie de un țap ispășitor. Am primit propuneri ca prin live să chem oamenii la protest. La 11 ianuarie am spus lumii să nu iasă pentru că sărăcia nu e de azi și protestele nu duc la nimic. Ei vor să ceară demisia Guvernului, a lui Spînu și Gavrilița. Să creeze tensiuni în PAS și să renegocieze alt Guvern. Mi-au propus și funcție de ministru”, a spus Costiuc la ieșirea din sala de judecată.

Consilierul municipal, Veaceslav Nedelea și liderul Partidului Politic „Democrația Acasă”, Vasile Costiuc, reținuți pentru 72 de ore de ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA) în dosarul afacerilor ilegale cu terenuri de la Durlești sunt bănuiți că ar fi acționat în interesele unui grup organizat și ar fi participat la tranzacții fictive, în urma cărora zeci de terenuri au intrat în posesia membrilor familiei, rudelor și apropiaților fostului primar de Durlești, iar pentru că ar fi participat la această schemă ar fi fost remunerați financiar.