Un cinematograf modern va apărea la Bălți, promite Arina Corșicova

Adrian Sirbu

Arina Corsicova a împărtășit pe blogul său planurile sale în vederea construirii unui cinematograf modern în municipiu. Va deveni o destinație de odihnă pentru toți bălțenii: tineri, părinți cu copii, persoane în vârstă. Proiectul va fi implementat cu sprijinul lui Ilan Șor.

În secolul XXI, nu există un loc modern de vizionare a filmelor în Bălți. Astăzi pare un lucru imposibil. Odată ce voi deveni primar, voi implementa un proiect care prevede construirea unui cinematograf nou și modern, unde familiile și prietenii se pot aduna și se pot bucura de filme cu ecranizare mare, într-un mediu confortabil”, a spus Arina Corșicova.

Funcționalitatea viitorului cinematograf va fi amplă. Pe lângă proiecțiile de filme, inclusiv cele sociale, vor exista concursuri creative și festivaluri cu participarea unor actori și regizori celebri. Cinematograful va deveni un centru cultural cu drepturi depline și un nou punct de atracție în municipiu.

„Știu că bălțenii visează de mult la un asemenea loc. Împreună cu Marina Tauber și Victoria Șapa vom transforma acest vis în realitate”, a subliniat candidatul la funcția de primar al municipiului Bălți.