Vasile Costiuc: Cea mai mare problemă a Chișinăului la moment sunt proștii

Adrian Sirbu

Candidatul Partidului Democrația Acasă la șefia capitalei, Vasile Costiuc, este de părere că cea mai mare problemă a Chișinăului la moment sunt „proștii”, scrie Unimedia. 

Proștii, ei sunt cei mai mulți și sunt foarte bine aranjați, unde nu dai, dai peste proști. Nu mă tem de oameni deștepți. Eu îmi propun o chestie radicală în raport cu Guvernul central. În calitate de primar general al Chișinăului, voi face ceea ce nu a făcut PAS la nivel central. Voi deschide porțile Chișinăului ca administrație pentru toți oamenii profesioniști.

E o teză în care o să bat și o să insist, pentru că eu sunt nebun și-s bun de legat, dar am capacitatea să apreciez oamenii deștepți. Nu mă tem de ei, mă tem de oamenii proști.Voi deschide porțile la primărie, pretori, viceprimari, secretari, șefi de direcții, voi aduce pe cei mai buni din Chișinău și nu mă voi uita că au fost cu socialiștii sau cu altcineva. Dacă omul gândește, are plan, capacități, disciplină, și face față cerințelor, și dintre cei care sunt astăzi candidați la Primărie sunt foarte mulți băieți de treabă, care merită și pot să contribuie la dezvoltarea Chișinăului, ceea ce nu a  făcut PAS.

PAS-ul când a venit: numai noi, numai ai noștri, e prost, dar e al nostru, e idiot, dar e al nostru și au făcut un fel de guvernare  a idioților utili, pentru că e al nostru. Dar asta nu dă rezultate, ei au pus un idiot în funcție, dar cer ca de la unul deștept”, a punctat Costiuc.