(VIDEO) Acuzații dure! Vasile Bolea acuză guvernarea PAS de abuz de putere: „Cum au fost varză, așa au și rămas varză”

Ala Găină

Vasile Bolea, lider al partidului „Renaștere” și deputat în Parlamentul Republicii Moldova, a criticat dur practicile partidului de guvernământ PAS, acuzându-l de ipocrizie și încălcarea legii. Bolea a afirmat că guvernul actual funcționează după reguli duble: pe de o parte, își permite să încalce legea, în timp ce, pe de altă parte, impune respectul strict al legii pentru toți ceilalți.

Deputatul a subliniat că orice abatere de la reguli sau încercare de a evita supravegherea guvernamentală este rapid sancționată, adesea prin intervenția procurorilor.

„Partidul de guvernământ funcționează după următoarele reguli: poate face orice, inclusiv încălca legea, iar toți ceilalți au legea în față și forțele de ordine în spate. Dacă încalci regulile sau crezi că poți face ceva ca să nu te vadă, te trezești dimineața cu procurorii ce bat la ușă”, a menționat acesta în cadrul unei emisiuni.

Liderul partidului ”Renaștere” a mai adăugat că, prin interacțiunile sale cu reprezentanții partidului de guvernământ, a devenit evident că aceștia sunt dispuși să utilizeze orice mijloace pentru a-și atinge obiectivele, indiferent de consecințe.

Bolea consideră că această abordare, care depășește regulile jocului politic și bunul simț, este contraproductivă și nu va duce la realizarea obiectivelor finale ale guvernului.

„Acțiunile oficialilor guvernamentali arată încă o dată ipocrizia lor. Nu am fost niciodată naiv și mi-a devenit clar din discuțiile cu reprezentanții partidului de guvernământ că scopul justifică mijloacele. Orice mijloc, oricât de disprețuitor, poate fi folosit de ei pentru a-și atinge obiectivele, dar scopul final nu va fi atins deoarece mijloacele pe care le folosesc sunt dincolo de regulile jocului și de bunul simț”, a conchis acesta.