De Ultimă Oră

(VIDEO) Tensiuni în Orientul Mijlociu. Peste 300 de drone au fost lansate de Iran noaptea trecută asupra Israelului. Reacția comunității internaționale

Iranul a atacat Israelul cu peste 300 de drone și rachete, a anunțat armata israeliană, precizând că 99% dintre ele au fost interceptate și au existat d…

Actualizat acum 12 ore

(VIDEO) Arina Corșicova: ”Curțile din Bălți trebuie să devină mândria municipiului, dar nu o amintire despre inacțiunea autorităților”

Adrian Sirbu

Candidatul la funcția de primar al municipiului Bălți, Arina Corșicova, a vorbit despre programul de îmbunătățire a tuturor curților blocurilor de locuit, pe care intenționează să-l implementeze împreună cu Marina Tauber și Victoria Șapa după alegeri. 

Curțile nu sunt doar un loc de parcare, dar și un spațiu unde sunt formate amintirile din copilărie, au loc întâlniri importante și discuții amicale. Curțile noastre trebuie să devină un loc mai bun de trai, dar nu o amintire despre inacțiunea autorităților. Vreau să văd Bălțiul înflorind, cu curți bine întreținute, unde fiecare detaliu subliniază grija față de locuitori”, a spus Arina Corșicova.

Potrivit ei, fiecare bălțean merită o viață confortabilă și fericită acasă.

Împreună cu echipa noastră, cu sprijinul lui Ilan Șor, vom reuși să transformăm municipiul și să oprim exodul oamenilor, creând condiții de trai, care să-i inspire și să-i motiveze să rămână”, a adăugat candidatul la funcția de primar al Bălțiului.

Potrivit Arinei Corșicova, acest proiect trebuie și poate fi realizat, și va deveni unul dintre cele mai importante pentru bălțeni.