(VIDEO) Candidata independentă, Natalia Morari, a votat: „Eu am votat pentru o schimbare pe care o merită fiecare cetățean al Republicii Moldova”

Ala Găină

Candidata la șefia statului, Natalia Morari, și-a exercitat dreptul la vot. Morari a fost însoțită de fiul, fratele și mama sa. Ea a luat un singur buletin de vot, boicotând astfel referendumul Maiei Sandu. 

„Am luat un singur buletin. Eu mi-am expus opinia mea încă înainte de alegeri. Eu nu vreau să particip într-o imitare, pentru că mie îmi pare că organizarea acestui referendum într-o zi cu alegerile prezidențiale este, de fapt, o încălcare flagrantă a principiilor europene. De aceea eu optez pentru eurointegrare, dar printr-un alt referendum, organizat într-o altă zi decât în ziua alegerilor prezidențiale”, a mai spus Natalia Morari.

Jurnalista a declarat că a votat pentru „o schimbare pe care o merită fiecare cetățean” și pentru „o Moldovă nouă”, din care cetățenii să nu vrea să plece.

„Eu am votat pentru o schimbare pe care o merită fiecare cetățean al Republicii Moldova, fie că trăiește în țara noastră, fie că e plecat de mulți ani. Am votat pentru o Moldovă nouă, din care să nu vrei să pleci și în care să dorești să revii”, a menționat Morari.