(VIDEO) Candidatul MAN, Ion Ceban a prezentat echipa de consilieri în CMC: „Continuăm să dezvoltăm Chișinăul împreună”

Ala Găină

Chișinăul este într-un plin proces de urbanizare, de dezvoltare și de creștere. Este mesajul candidatului Mișcării Alternativa Națională, Ion Ceban la alegerile din Chișinău, care s-a lansat în campania electorală alături de echipa sa de consilieri municipali.

Într-o conferință de presă, Ceban a spus că știe de ce este nevoie pentru a continua dezvoltarea și a spori numărul proiectelor în municipiul Chișinău.

„Continuăm să dezvoltăm Chișinăul împreună. Toți locuim în Chișinău și e timpul să ne unim prin prezență la scrutinul din 5 noiembrie. Să alegem continuarea proiectelor începute și dezvoltarea orașului. Visul meu este ca fiecare să poată spune – Chișinăul este orașul în care vreau să trăiesc.  Nu există astăzi o altă echipă care poate furniza rezultate, care poate genera acțiuni, care poate să urmărească să le implementeze”, a declarat Ion Ceban.

Potrivit lui Ion Ceban, oamenii trebuie să voteze consilierii MAN pentru a reuși mai multe proiecte pentru Chișinău și suburbii.

„Dacă în acești ani aveam un Consiliu, reușeam să facem mult mai multe proiecte pentru Chișinău și suburbii. În ultimii 4 ani, Consiliul Municipal s-a întrunit în 71 de ședințe, cu zile lungi de dezbateri și cu 278 de pauze cauzate de scandalurile dintre consilieri. Alte 6 ședințe așa și nu s-au început deoarece consilierii municipali nu se prezentau la ședință. Sute de proiecte de dezvoltare a orașului care au fost propuse de echipă au fost blocate în Consiliul Municipal din motive pur politice”, a mai declarat Ion Ceban.

Conform ordinii prealabile, candidatul MAN, Ion Ceban, va fi pe locul 16 în buletinul de vot pentru alegerile locale din municipiul Chișinău.