(VIDEO) Candidatul MAN, Ion Ceban: Chișinăul a devenit mai luminos și mai sigur pentru cetățeni

Adrian Sirbu

Străzile Capitalei și spațiile de odihnă din oraș au devenit mai luminoase și mai sigure pentru cetățeni datorită proiectelor realizate de municipalitate în ultimii patru ani. O spune candidatul MAN la alegerile locale, Ion Ceban. Potrivit lui, doar pe străzi, iluminatul public modern a apărut pe o lungime totală de peste 80 de kilometri.

Iluminatul public a fost reabilitat pe artere importante ale Capitalei, cum ar fi bulevardul Dacia, Calea Orheiului, Renașterii, Mircea cel Bătrân. Pe lângă străzi, avem modernizări de iluminat public în parcuri, spații verzi. Este vorba de sute de zone. În aceste condiții, putem spune că am asigurat iluminat modern pe o lungime de peste 200 de kilometri”, a declarat viceprimarul Capitalei, membrul Biroului Național al MAN, Ilie Ceban, în cadrul unei conferințe de presă.

Conducerea MAN a precizat că iluminatul stradal a apărut în multe spații aflate anterior în beznă și pe care oamenii le evitau din motive de siguranță. Printre acestea se numără Parcul ”La Izvor” sau Butoiaș.