(VIDEO) Candidatul Partidului „Renaștere”, Vasile Bolea, le promite bătrânilor pâine cu 1 leu

Ala Găină

Candidatul Partidului „Renaștere”, Vasile Bolea, a lansat mai multe spoturi sociale prin care prezintă trei proiecte dedicate bătrânilor.

Primul spot, intitulat „Pâine cu un leu”, are ca scop asigurarea fiecărui bătrân cu pâine la prețul simbolic de doar 1 leu.

„Într-o lume plină de schimbări, rămânem fideli valorilor noastre și ne gândim la cei care ne-au construit viitorul… În inimile multor bătrâni, răsună povestea unei mese calde, a unei pâini proaspete. Pâine cu un leu pentru toți bătrânii. Pentru fiecare zi, pentru fiecare masă, pentru fiecare amintire pe care ne-au oferit-o”, se vociferează în spot.

Vasile Bolea spune că astfel dorește să aducă alinare și susținere pentru persoanele în etate din municipiul Chișinău, mulți dintre ei confruntându-se cu sărăcia în fiecare zi. Mai mult, reprezentanții partidului au lansat și mai multe afișe în care este scris că vor deschide brutării în fiecare curte din municipiul Chișinău.

Spoturile au fost lansate în limba română și rusă, iar la finalul spotului, Vasile Bolea, candidatul partidului ”Renaștere” îndeamnă cetățenii să iasă la vot și să voteze pentru echipa acestui partid.