(VIDEO) Candidatul partidului ”Renaștere”, Vasile Bolea, promite transparență la Primăria Chișinău: „Vom face din Primăria Chișinău o instituție a cetățenilor”

Ala Găină

În cadrul unui briefing, Vasile Bolea, candidatul la funcția de primar al Chișinăului din partea partidului „Renaștere” a venit cu o serie de soluții pentru transparentizarea administrației publice locale.

„Ne-am angajat ferm să facem din Primăria Chișinău o instituție a cetățenilor, pentru cetățenii. Dorim să implementăm o serie de măsuri care să răspundă direct nevoilor și aspirațiilor locuitorilor orașului”, a declarat Bolea.

Printre propunerile sale se numără instalarea camerelor de supraveghere în birourile angajaților primăriei Chișinău pentru siguranță și monitorizare, intensificarea colaborării cu organele anticorupție pentru a asigura integritatea și transparența în toate activitățile primăriei, publicarea în mod transparent a tuturor dcumentelor și deciziilor administrative, dar și crearea unor canale deschise de comunicare, unde cetățenii vor putea interacționa direct cu reprezentanții Primăriei și vor putea primi răspunsuri la întrebări.

„Avem o responsabilitate față de fiecare cetățean al Chișinăului. Vrem să construim un oraș în care fiecare se simte ascultat și reprezentat, un oraș care setează standarde în materie de guvernare locală”, a adăugat candidatul.

Vasile Bolea subliniază că aceste măsuri sunt esențiale pentru a restabili încrederea cetățenilor în instituție și pentru a construi un Chișinău modern, transparent și responsabil.

„Împreună putem renaște Chișinăul și putem crea un exemplar de bună guvernare și responsabilitate civică. Haideți să lucrăm mână în mână pentru un Chișinău renăscut!”, a conchis acesta.