(VIDEO) Candidatul PL, Ion Purice, s-a lansat în cursa electorală: Chișinăul este a doua capitală a românilor din estul României

Adrian Sirbu

Ion Purice, candidatul Partidului Liberal la funcția de primar general de Chișinău, s-a lansat în campania electorală pentru alegerile locale. Evenimentul a avut loc la Crucea Libertății și Unității Neamului Românesc de lângă Colonița.

Ion Purice spune că prioritatea programului său electoral o reprezintă necesitățile cetățeanului de rând din capitală.

Din acest loc se vede municipiul Chișinău cu problemele sale, se vede neamul dezbinat încă din 1812. Candidez pentru că Chișinăul este a doua capitală a românilor din estul României, iar această cetate din inima Basarabiei trebuie să redevină una românească, euro-atlantică, unde locuitorilor trebuie să le fie asigurată pacea și bunăstarea. Voi munci pentru un municipiu sănătos, cu oameni sănătoși, sistem de deservire sănătos din partea funcționarilor publici”, a declarat liberalul.

Mihai Ghimpu, Președintele Partidului Liberal a prezentat activitatea PL, pe parcursul anilor, în lupta pentru promovarea adevărului istoric și necesitatea vitală pentru toți cetățenii noștri de a ne reuni cu România pentru a obține mult mai ușor și mai rapid aderarea la UE și umbrela NATO care ne va asigura Pacea, Libertatea, Siguranța și Bunăstarea copiilor noștri.
„Frate ajutat de frate este ca o cetate tare și înaltă și are putere ca o împărăție întemeiată. Dar până vom realiza acest ideal, noi, astăzi și mâine, avem misiunea legată de problemele omului, satului lui, orașului lui și a Chișinăului, Capitala de est a tuturor românilor. De aceea s-a hotărât să participăm în alegerile locale din 5 Noiembrie 2023 cu proprii candidați, începând cu Capitala unde îl avem în calitate de candidat pe Ion Purice”, a declarat Mihai Ghimpu.

Candidatul PL figurează cu numărul 22 în buletinul de vot.