De Ultimă Oră

Speranță pentru Ucraina! Congresul SUA a aprobat ajutorul militar de 61 de miliarde pentru Ucraina

Pachetul de ajutor militar pentru Ucraina în războiul său de apărare cu Rusia, de aproximativ 61 de miliarde de dolari, a fost aprobat, sâmbătă seară, d…

Actualizat acum 14 ore

(VIDEO) Candidatul Platformei DA, Victor Chironda, face apel la forțele pro-europene să se așeze la o masă de dialog

Ala Găină

Candidatul Platformei DA la alegerile locale din Chișinău, Victor Chironda, a făcut apel către partidele pro-europene să se așeze la o masă comună de discuții pentru a salva cursul european al Republicii Moldova. În cadrul unei conferințe de presă, Chironda spune că în ultima perioadă, la adresa Republicii Moldova se desfășoară o „operațiune specială” care țintește furtul țării cu ajutorul unui vot democratic, ce se dorește a părea legitim.

„În realitate, votul este manipulat prin înșelarea moldovenilor cu candidați care se dau europeni, fără sa declare ca ei sunt instrumentele unor interese străine, potrivnice cu PACEA în Moldova. Cu ajutorul lor se desfășoară prima faza a “operațiunii speciale”, FURTUL alegerilor locale generale. Pentru ei, castigarea acestor alegeri în mod aparent democratic este vitală”, a declarat Victor Chironda într-o conferință de presă.