(VIDEO) Ceban răspunde criticilor lansate de WatchDog: Am îndeplinit 90% din promisiunile electorale și am inițiat mai multe proiecte noi

Ala Găină

Președintele Partidului Mișcarea Alternativa Națională, Ion Ceban, a declarat astăzi că a îndeplinit 90% din promisiunile electorale și a inițiat sute de proiecte noi în calitate de primar al municipiului Chișinău. Declarații vin în urma unor întrebări acordate de către jurnaliști, despre activitatea sa în funcția de primar.

„Noi le arătăm la toată lumea exact ceea ce am făcut în această perioadă. Din programul electoral sunt 90%, dar sunt peste o 100 de proiecte pe care nu le-am promis și le facem”, a declarat Ceban.

El a mai menționat că unele persoane și experți sunt interesați să dea tonalități în diferite spații publice, dar că foarte des aceste lucruri nu corespund realității.

„Experții sunt pentru asta ca să dea tonalități în diferite spații publice, doar că foarte des aceste lucruri din departe nu corespund realității. Am zis că vom avea o abordare foarte pragmatică, unde cineva depășește limitele bunului simț, și cred că asta este unul din cazuri, se vor ocupa juriștii de aceasta”, a mai spus Ceban.

Asociația WatchDog susține că din promisiunile electorale pe care actualul primar general de Chișinău, Ion Ceban, le-a făcut alegătorilor acum patru ani, doar 13% au fost îndeplinite integral, 59% nu au fost realizate deloc, iar pentru 28 la sută fie nu sunt date, fie au fost parțial implementate.