(VIDEO) Doina Gherman: „Nu a existat o săptămână sau o lună din 2023 în care partidul de guvernare să nu aibă o realizare mare”

Ala Găină

„Nu a existat o săptămână sau o lună din 2023 ca Partidul de guvernare să nu aibă o realizare mare”. Declarația aparține vicepreședintelui Parlamentului, Doina Gherman și a fost făcută în cadrul emisiunii „Realitatea de privește” de la RLive. 

Nu a existat o lună sau o săptămână în anul 2023, atunci când faci o analiză a rezultatelor la final de an, nu a existat nicio lună ca partidul de guvernare sau Guvernul să nu aibă o realizare mare. Și asta pe bune a fost. Uitați-vă inclusiv la majorările de salarii în sistemul bugetar, uitați-vă la sistemul pensiilor, vedeți ce reforme a pornit acum ministrul Educației, inclusiv cu anunțul ăsta recent, chiar ieri sau astăzi, de școlile de model european. Deci, în fiecare centru raional va exista câte o școală de model european. Câte sate europene…noi am transformat țara în ultimii trei ani într-o manieră în care nu s-a întâmplat în ultimii 30. Erau localități care nu știau ce înseamnă apă și canalizare, iar acum au acces. Sunt reforme pe fiecare domeniu separat. Asta trebuie să recunoaștem și să înțelegem”, a spus Doina Gherman.