(VIDEO) Eleonora Șaran, candidata CUB din Durlești: „Avem un plan concret din 60 de acțiuni pentru perioada următoare”

Ala Găină

Eleonora Șaran, care a condus orășelul Durlești timp de 8 ani, candidează pentru un al treilea mandat din partea Coaliției pentru Unitate și Bunăstare (CUB). Candidata spune că echipa pentru consiliul local are planuri exacte de dezvoltare a orășelului.

„În 2015 am candidat pentru această funcție, le-am spus atunci durleștenilor că avem intenții bune și am demonstrat acest lucru. În 2019, la fel, am demonstrat că reușim și putem schimba orășelul. Acum, în 2023, sunt și mai mult încrezută că suntem unica echipă ce putem să continuăm dezvoltarea. Asta vom face. Oamenii profesioniști, bine pregătiți, sunt alături de mine, sunt mândră de ei pentru că sunt oameni cu verticalitate și cu demnitate”, a spus Eleonora Șaran.

Ea a precizat că echipa sa nu face promisiuni nefondate, ci are un plan concret de acțiuni.

„Ne diferențiem de ceilalți. CUB Durlești vine nu cu promisiuni, ci cu peste 60 de proiecte pe care ne propunem să le realizăm în scurt timp, avem un plan concret de acțiuni. Încă alte 60 vom elabora și vom realiza în următorii 4 ani. Stimați durleșteni, vă îndemn să votați pentru Eleonora Șaran și echipa pentru consiliul local”, a mai spus Eleonora Șaran.