De Ultimă Oră

ULTIMA ORĂ! Joe Biden s-a retras din cursa prezidențială din 2024

Joe Biden s-a retras din cursa prezidențială din 2024. Anunțul a fost făcut în cadrul unei declarații pe care a postat-o pe rețeaua X.  În schimb, un al…

Actualizat acum 12 ore

(VIDEO) Eleonora Șaran (CUB): “În ultimii opt ani, am muncit continuu pentru dezvoltarea și modernizarea orașului Durlești”

Adrian Sirbu

În total, în ultimii 8 ani, investițiile făcute în dezvoltarea orașului Durlești au constituit circa 250 de milioane de lei. O spune Eleonora Șaran, care timp de două mandate consecutiv a deținut funcția de primar al orașului Durlești. Într-un spot video, ea a enumerat realizările pe parcursul anilor, dar și proiectele pe care dorește să le implementeze în viitor.

Pentru mine este o mare onoare, dar și o mare responsabilitate să fiu primarul Dvs deja de 8 ani. În această perioadă, am muncit continuu pentru dezvoltarea și modernizarea orașului, am reușit împreună să implementăm peste 100 de proiecte de infrastructură în oraș. Astăzi, durleștenii, ca urmare a acestor proiecte, beneficiază suplimentar de:

  • Apeduct – 12 324 metri;
  • Canalizare – 10 855 metri;
  • Iluminat stradal – 26 916 metri;
  • 53 de străzi sau 31,5 km de drum renovat;
  • Trotuare – 8 056 metri pătrați”, a declarat Eleonora Șaran. 

De asemenea, potrivit candidatei CUB în Durlești, au fost reparate cele mai importante instituții de menire socială din localitate: fațada și acoperișul casei de cultură, acoperișul Centrului de Sănătate, construcția anexei la Liceul “Hyperion”.

“Nu ne oprim aici, pentru că dezvoltarea orașului Durlești trebuie să continue. Avem deja elaborate proiecte pentru reabilitarea a 41 de străzi și stradele, proiecte pentru iluminarea a 13 străzi, reamenajarea cartierului Chimiștilor, Testemițanu și Marinescu, proiecte pentru asigurarea cu apeduct și canalizare a locuitorilor de pe 5 străzi.

De asemenea, au fost pregătite studii pentru proiectarea și construcția Centrului Multifuncțional, care va include Primăria, Poșta, Poliția, Agenția Servicii Publice și Oficiul Forței de Muncă. Planificăm reconstrucția grădiniței nr. 3, Scuarul Tineretului. Au fost identificate 5 spații pentru amenajarea zonelor de odihnă.

Avem încă multe de făcut pentru ca localitatea noastră să devină modernă și cu un înalt trai de viață. Însă suntem pe calea cea bună și sunt sigură că împreună vom reuși”, a mai declarat Eleonora Șaran.

 

 

✅SUNTEM PE CALEA CEA BUNĂ!
✅DEZVOLTAREA VA CONTINUA!

Publicată de Eleonora Șaran – Pentru că îmi pasă pe Duminică, 22 octombrie 2023