(VIDEO) Ion Ceban: „Am votat pentru un oraș curat, modern și amenajat”

Adrian Sirbu

Candidatul Partidului Mișcarea Alternativă Națională la funcția de primar al capitalei, Ion Ceban, a votat astăzi pentru dezvoltarea Chișinăului, pentru dezvoltarea capitalei Republicii Moldova – pentru cei mici, pentru cei mari, pentru cei în etate. La fel, a votat  pentru un oraș curat, modern și amenajat.

Chișinăul este casa noastră a tuturor! Am votat astăzi pentru dezvoltarea orașului, pentru proiecte noi, pentru o capitală curată și modernă. Cu toții ne dorim un viitor mai bun pentru copiii și părinții noștri, aici, acasă. Am votat pentru că iubesc Chișinăul la fel ca fiecare dintre locuitorii care s-au născut sau au venit să locuiască aici. Eu cred în transformarea Capitalei și am votat astăzi anume pentru asta. Știu că acest lucru se obține prin multă muncă. Știu cât de mult contează viitorul orașului pentru fiecare dintre locuitori, de aceea este important astăzi să ne exprimăm votul, a spus liderul MAN.

Alegerile în circumscripție sunt considerate valabile dacă la ele participă cel puțin de 1/4 din numărul de persoane înscrise în listele electorale.