De Ultimă Oră

Speranță pentru Ucraina! Congresul SUA a aprobat ajutorul militar de 61 de miliarde pentru Ucraina

Pachetul de ajutor militar pentru Ucraina în războiul său de apărare cu Rusia, de aproximativ 61 de miliarde de dolari, a fost aprobat, sâmbătă seară, d…

Actualizat acum 13 ore

(VIDEO) Ion Ceban, candidatul MAN: Chișinăul a investit masiv în modernizarea sistemului medical, termoizolare și echipamente moderne

Ala Găină

Președintele Partidului Mișcarea Alternativa Națională, Ion Ceban, a declarat că Primăria Chișinău a investit masiv în modernizarea sistemului medical, în ultimii ani.

„Atunci când ne dau lecții despre faptul că în Chișinău se investește superficial. Să știți dragi locuitori că vă mint. Jumătate de miliard de lei am majorat alocațiile pentru modernizarea spitalelor și policlinicilor”, a declarat Ceban.

El a menționat că Primăria Chișinău a termoizolat 3 spitale municipale, unele dintre cele mai mari, și a investit în deschiderea de noi secții, moderne, reparate după ultimele standarde și echipate cu cele mai moderne echipamente medicale.

„Astăzi 3 spitale municipale, unele dintre cele mai mari, sunt termoizolate de primăria Chișinău. În aceste instituții am investit la deschiderea de noi secții, moderne, reparate după ultimele standarde și echipate cu cele mai moderne echipamente medicale”, a spus Ceban.