(VIDEO) Ion Ceban: “Disperarea guvernării, transpusă în atacurile în adresa MAN. Manipulatorii și denigratorii vor fi pedepsiți”

Adrian Sirbu

“La sfârșit de campanie, disperarea guvernării că vor pierde scrutinul local devine tot mai mare, iar acest lucru poate fi văzut prin atacurile și denigrările multiplicate în adresa echipei MAN și a candidatului Ion Ceban”. Declarația a fost făcută chiar de președintele formațiunii, Ion Ceban, în cadrul unei noi conferințe de presă.

Candidatul MAN pentru funcția de primar al Capitalei susține că, în ultimele zile, guvernarea, prin intermediul ONG-urilor și instituțiilor media controlate, recurg la tot mai multe manipulări pentru a induce alegătorii în eroare.

Acum e acutizare la ei. Are loc o amplă campanie de denigrare personală a mea, a colegilor mei. Au ieșit mulți să scoată tot felul de murdării în ultimele două zile cu speranța că oamenii îi vor crede. Este o mare disperare. Îmi este rușine că au recurs la cele mai josnice metode de a sfida legea și de a aduce acuzații grave. Un președinte apolitic vine să discute în ultimele zile despre campanie și despre Ion Ceban. Îmi este rușine că se apelează la astfel de lucruri. Guvernarea acționează în stil barbar și nu le pasă de interesele oamenilor și nici nu vin cu o agendă de campanie. Agenda lor sunt eu. Am urmărit un atac concertat din partea guvernării a unor ONG-uri, care lucrează pentru unii candidați. Făceau senzațional în fiecare oră așa ca oamenii să fie induși în eroare. S-a întâmplat și în cazul scrisorii falsificate de ieri și alte manipulări publice. Este final de campanie, am preîntâmpinat că așa va fi, acest lucru se întâmplă cu implicarea mass-media, care pretinde a fi independentă”, a declarat Ion Ceban.

Candidatul MAN susține că niciun denigrator nu va rămâne nepedepsit.

Toți 26 de candidați ne atacă exclusiv pe noi. În această campanie sunt foarte multe minciuni și manipulări și noi le putem proba pe toate. Vom ajunge în instanța de judecată. Vom cere scuze publice sau vor avea de intervenit de reparat curți de blocuri, amenajări terenuri de joacă, achitări de diferite contribuții. Am optat mereu pentru o campanie corectă. Vom merge strict pe agenda noastră corectă. Eu chiar am vrut să văd ce propuneri au contracandidații. Ei nu au propus aproape nimic locuitorii Capitalei și s-au concentrat în atacuri la adresa mea, să vină cu manipulări și minciuni. Noi însă vom continua să muncim pentru Chișinău”, a precizat Ion Ceban.

 

Partidul MAN prezintă programul de administrare cu privire la blocul investițional.

Partidul MAN – Mișcarea Alternativa Națională prezintă programul de administrare cu privire la blocul investițional

Publicată de Ion Ceban pe Joi, 2 noiembrie 2023