(VIDEO) Ion Ceban îi ia peste picior pe adversarii săi: „Le mulțumesc pentru campaniile gratuite, dar alegătorii așteaptă, totuși, soluții de la ei”

Ala Găină

Contracandidații liderului MAN, Ion Ceban, pentru Primăria Capitalei, din lipsă de idei și proiecte pentru Chișinău, nu fac altceva decât să discute zilnic, în aparițiile lor televizate sau la întâlnirile cu alegătorii, despre Ion Ceban. O spune președintele MAN, care le-a mulțumit acestor concurenți pentru campania gratuită, însă îi îndeamnă să vină, totuși, cu soluții în fața oamenilor, pentru că locuitorii Capitalei asta așteaptă.

”Am văzut că toată lumea își concentrează atenția pe mine. Vă mulțumesc pentru acest lucru, nu plătim, nu am plătit cuiva ca să ne facă publicitate în acest sens. Înțelegem că de dimineața și până seara sunteți atenți la ce fac eu și cum fac eu și îmi faceți campanie electorală. Vă mulțumim pentru acest lucru, dar ar fi foarte bine ca locuitorii municipiului Chișinău să afle ce propuneți voi ca soluții pentru mun. Chișinău”, a declarat Ion Ceban.

Liderul MAN i-a chemat repetat pe alegători să aleagă la 5 noiembrie pentru continuarea lucrurilor și proiectelor frumoase inițiate în ultimii patru ani.

”Copii ies în vacanță, mulți veți profita de timpul frumos. Dragi locuitori, știm că săptămâna viitoare, copiii iesă în vacanță. Mulți veți profita de timpul frumos și veți pleca la odihnă. Pe 5 noiembrie, haideți să revenim, să votăm și să continuăm lucrurile frumoase pe care le-am început cu dvs. Suntem în preajma sezonului de iarnă, avem multe activități planificate, trebuie să facem ca lucrurile să se încheie, să începem multe alte proiecte noi. Echipa MAN este realistă și știe cum trebuie să facă așa încât lucrurile să se întâmple”, a mai declarat Ion Ceban.