De Ultimă Oră

Speranță pentru Ucraina! Congresul SUA a aprobat ajutorul militar de 61 de miliarde pentru Ucraina

Pachetul de ajutor militar pentru Ucraina în războiul său de apărare cu Rusia, de aproximativ 61 de miliarde de dolari, a fost aprobat, sâmbătă seară, d…

Actualizat acum 14 ore

VIDEO// Ion Ceban (MAN) promite să continue cele peste 100 de programe de sprijin social

Adrian Sirbu

În prezent, municipiul Chișinău are cel mai larg spectru de servicii sociale acordate locuitorilor Capitalei, iar pentru următorii ani vor fi continuate cele peste 100 de programe de sprijin social pentru copii, familii în dificultate, persoane cu dizabilități și vârstnici. Anunțul a fost făcut de președintele MAN, Ion Ceban, în cadrul prezentării Programului formațiunii de administrare a orașului.

”Vom extinde numărul de beneficiari și vom asigura în continuare sprijin fiecărui locuitor atunci când are nevoie. Precizez că acele facilități pe care le-am inițiat vor continua, dar și vom extinde suportul”, a declarat Ion Ceban.

La capitolul asistență medicală, liderul MAN a declarat că nu va înceta să promoveze și să realizeze proiectele de modernizare a sistemului și a instituțiilor medicale.

”Avem experiență și știm cum să facem ca să deschidem noi secții, să dotăm cu aparate moderne și să reabilităm teritoriile adiacente, spitalelor și policlinicilor. Toate programele inițiate precum cel de fertilizare in – vitro doare le vom dezvolta. Nu oprim nici un serviciu. Dimpotrivă, le vom extinde și vom lansa altele noi pentru oameni. Noi știm că oamenii au nevoie de susținere”, a mai adăugat Ion Ceban.

Prezentarea programului electoral al Partidului MAN, pentru alegerile locale din 5 Noiembrie.

Prezentarea programului electoral al Partidului MAN, pentru alegerile locale din 5 Noiembrie.

#5noiembrie
#CREDEFAPTELOR
#VotezMANCeban

Publicată de Ion Ceban pe Duminică, 22 octombrie 2023