(VIDEO) Ion Ceban: Vom continua să reabilităm curțile de bloc, proiect pe care nu l-a realizat atât de masiv nicio altă administrație

Adrian Sirbu

O prioritate a Partidului MAN este continuarea reabilitărilor curților de bloc pe lângă cele 30 la sută reparate în anii precedenți. O spune Ion Ceban, candidatul Mișcării Alternativa Națională. 

”Ne propunem la prima etapă să reabilităm drumul din curțile blocurilor, după care să amenajăm teritoriu. Dar se va defășura pe etape, deoarece nimeni până acum nu a reparat în niciun fel curțile blocurilor. Noi am reabilitat 30 de procente și vom continua să le reabilităm”, a declarat azi liderul MAN, Ion Ceban.

Președintele formațiunii susține că vor continua și proiectele de reabilitare a spațiilor verzi.

”Scopul nostru este ca toate parcurile din Chișinău să fie reabilitate. Mai avem încă 3 parcuri mari și importante unde vrem să le reabilităm. Este vorba de finalizarea Scuarului Catedralei, Grădina Publică Ștefan cel Mare și Parcul-pădure Râșcani”, a mai adăugat Ion Ceban.

De asemenea, echipa MAN își propune ca, împreună cu specialiști din domeniu, să soluționeze problema animalelor fără stăpân.

 

📍Siguranța și confortul locuitorilor

Una din priorități este reparația curților de bloc pe lângă cele 30% reabilitate anii precedenți.
Ne propunem la prima etapă să reabilităm drumurile din curțile blocurilor, după care să amenajăm teritoriul.
Procesul se va desfășura pe etape, deoarece nimeni până acum nu a reparat nici într-un fel curțile blocurilor. Noi am reabilitat 30% și vom continua să o facem.

***

📍 Безопасность и комфорт для жителей

Одним из приоритетов является ремонт дворов в дополнение к 30% дворов, отремонтированных в предыдущие годы.

Мы намерены на первом этапе восстановить дороги во дворах домов, после чего благоустроить территорию.

Процесс будет осуществляться поэтапно, поскольку до сих пор дворы домов никто никак не ремонтировал. Мы реабилитировали 30% дворов и продолжим работу в этом направлении.

Publicată de MAN – Mișcarea Alternativa Națională pe Luni, 23 octombrie 2023