(VIDEO) Ion Chicu și-a exercitat dreptul la vot: „Am votat ca domnul Gheorghe Gonța să poată să-și ducă mai departe activitatea”

Ala Găină

Candidatul Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei (PDCM), Ion Chicu, și-a exercitat dreptul la vot. Acesta a venit la secția de vot alături de soția și fiica sa. 

„Sper că și dumneavoastră deja ați votat și ați decis soarta țării. (…) Mă simt fericit că am contribuit prin votul meu la o decizie importantă, la viitorul țării noastre. Îndemn toți cetățenii R. Moldova să vină la aceste alegeri, pentru că de noi astăzi depinde ce va fi în R. Moldova în următorii patru ani. Noi am avut o campanie electorală prin care ne-am străduit să vă informăm despre realitățile în Republica Moldova, despre planurile noastre și mereu v-am insuflat optimism”, a declarat Ion Chicu.

Chicu a subliniat că și-a dat votul pentru „statul nostru” și pentru dezvoltarea de mai departe a acestuia. De asemenea, votul fostului premier vrea să exprime sprijinul pentru jurnalistul Gheorghe Gonța.

„Am votat pentru statul nostru, să rămână să se dezvolte, am votat ca dumneavoastră să aveți acces la informațe de interes public, am votat ca domnul Gheorghe Gonța să poată să-și ducă mai departe activitatea. La mulți ani, Republica Moldova, la mulți ani, stimați concetățeni!”, a conchis fostul prim-ministru.