(VIDEO) Ion Purice, PL: „Angajarea în câmpul muncii la Primăria Chișinău și subdiviziunile sale va fi doar în condițiile cunoașterii și vorbirii obligatorii a limbii române”

Ala Găină

Ion Purice, candidatul Partidului Liberal la funcţia de primar al municipiului Chişinău promite să implementeze proiecte majore de infrastructură. Într-un spot electoral, acesta spune că va pune accent pe amenajarea oraşului şi a suburbiilor, prin reabilitarea curţilor şi a trotuarelor.

„Prioritățile mele pentru Chișinău – derularea programului Curtea noastră, prin reabilitarea şi amenajarea trotuarelor din faţa curţilor blocurilor de locuit, inclusiv gazon verde cu irigare, cu amplasarea terenurilor de joacă pentru copii. Reluarea programului, iniţiat de Dorin Chirtoacă, prin termoizolarea clădiorilor din municipiului Chişinău, şcoli, grădiniţe, spitale, blocuri locative ce vor reduce cheltuielile cu minim 30 de procente pentru încălzirea acestora. Angajarea în câmpul muncii la Primăria Chișinău și subdiviziunile sale doar în condițiile cunoașterii și vorbirii obligatorii a limbii române”, a declarat candidatul PL.

Candidatul Partidului Liberal mai spune că va continua proiectele începute de administraţiile precedente.