(VIDEO) Jurnalista Natalia Morari invită liderii opoziției la discuții pentru a identifica un candidat comun la alegeri: „Se vorbește despre un candidat unic, însă nu se întâmplă nimic”

Ala Găină

Jurnalista Natalia Morari a anunțat că urmează, în scurt timp, să invite toți liderii opoziției la o masă de discuții în vederea identificării unui candidat unic la alegeri, care să „pună capăt celei mai incompetente guvernări”. În cadrul Morari News, jurnalista a declarat că se tot vorbește despre un candidat unic al opoziției, însă oamenii nu cunosc nimic dacă se poartă negocieri, cât de sincere sunt și dacă într-adevăr se dorește schimbarea în Republica Moldova. 

„Ce avem noi astăzi? Toate sondajele ne arată că vremurile bune promise de Maia Sandu le stau oamenilor în gât, vorba clasicului. 62% din oameni doresc să vadă o altă persoană în calitate de președinte a țării. Oamenii sunt mai dezbinați ca niciodată și despărțiți în oameni de categoria întâi și cei de calitate mai proastă. Economia e la pământ, exodul oamenilor e pe față: în doar 3 ani, au plecat 200 de mii de oameni de vârsta activă. Știți care e paradoxul? Pe fundalul acestei nemulțumiri majore din societate, dezbinarea opoziției și împărțirea voturilor între mai mulți candidați, ar putea duce spre al doilea mandat al Maiei Sandu. Oamenii nu înțeleg de ce de dimineață până seara, opoziția vorbește despre cât de proastă este guvernarea și despre un candidat unic al opoziției și în tot acest timp nu se întâmplă nimic. Totul e o mare taină: cine se întâlnește, când se întâlnește, unde se întâlnește, ce discută. Pe alocuri, se creează impresia că noi suntem păcăliți și, de fapt, nimeni nu are de gând să pună capăt celei mai incompetente guvernări”, a declarat jurnalista Natalia Morari în cadrul Morari News.

Potrivit Nataliei Morari, întâlnirea va avea loc în curând, iar în cadrul acesteia vor fi invitați observatori independenți.

„Voi iniția o întâlnire cu toți liderii opoziției și voi încerca să facilitez un dialog sincer și deschis despre candidatul unic. Sunt convinsă că noi toți avem dreptul să știm dacă un asemenea dialog există și pentru cine interesele personale prevalează deasupra tuturor. Înțeleg că timp nu mai e, mă voi mișca cât mai rapid. Eu personal mă voi adresa la toți liderii opoziției, voi închiria o sală și îi voi invita în timpul apropiat la această discuție sinceră. Pentru ca acest dialog să aibă cât de cât șanse de izbândă, voi invita și câțiva observatori. Mai departe, voi singuri veți decide cine e pentru oameni, cine e pentru propriul interes și cine e pentru Maia Sandu”, a mai declarat Natalia Morari.