(VIDEO) Liderul unionist, Vlad Bilețchi: „Declarăm război produselor și serviciilor rusești”

Redacția Liber TV

„Declarăm război produselor și serviciilor de proveniență rusă”. Este îndemnul liderului unionist, Vlad Bilețchi, în contextul invaziei Rusiei în Ucraina. Astfel, Bilețchi a rugat cetățenii să nu își alimenteze mașinile la Gazprom și Lukoil, întrucât astfel este finanțat războiul care omoară mii de oameni și distrug o țară.

Îndemn toți cetățenii să nu se alimenteze cu carburanți de la Gazprom și Lukoil și să nu cumpere produse cu codul de bare care începe cu 460 – 469.  Acestea sunt produse din Rusia, iar acești bani merg la Putin pentru finanțarea războiului.  Fiecare leu înseamnă un glonte, un soldat, un tanc sau o rachetă orientată împotriva noastră, lumea civilizată. Boicotăm Rusia – oprim războiul!”, a declarat Vlad Bilețchi.

În același timp, Bilețchi solicită partidului de la guvernare și președintelui Maia Sandu ca Republica Moldova să fie conectată imediat la gazoductul Iași-Ungheni-Chișinău.

„Solicităm actualei guvernări PAS și președintelui Maia Sandu să folosească rezerva de stat pentru situații excepționale și să conecteze urgent gazoductul Iași-Ungheni-Chișinău pentru a denunța și anula contractul de livrare a gazelor încheiat cu Gazpromul rusesc.  Vrem fapte, nu vorbe goale! Acțiuni, nu speranțe! În acest fel, pentru toată lumea va fi clar cine este dușmanul lui Putin și al războiului și cine este prietenul și aliatul lui. Așa să ne ajute Dumnezeu! Vrem pace, nu război! Nu finanțăm războiul!”, se arată în postarea liderului unionist, Vlad Bilețchi.