(VIDEO) Lilian Carp a făcut totalurile campaniei: „Oamenii vor liniște, confort, condiții normale și soluționarea problemelor majore”

Ala Găină

Astăzi, Lilian Carp, candidatul PAS la funcția de Primar General al municipiului Chișinău, a susținut un briefing de presă de totalizare a campaniei PAS pentru alegerile locale. 

Suntem pe ultima sută de metri din campania electorală locală. A fost o perioadă plină de evenimente – am mers la oameni, am vorbit cu ei și i-am ascultat. În paralel, cei din partidul-primărie, în frunte cu primarul minciună Ceban, au stat prin subsoluri și le-au arătat cetățenilor tot felul de grafice rupte de realitate. Fix așa cum a făcut-o și în 2019 Ceban, drept că atunci nu-i era rușine cu Dodon și socialiștii săi. Acum e, chipurile, „pro-european”, dar vorbind în fapte – din tot ce a promis a realizat timp de 4 ani, doar 13 % și niciun proiect major care să aducă confort în viața noastră”, a spus Lilian Carp într-o conferință de presă.

Potrivit lui Carp, Ion Ceban, pe lângă faptul că și-a făcut partid-primărie, ne lasă și o primărie în datorie.

„Lupta aceasta nu este între mine și Ion Ceban. Lupta aceasta este între normalitate și minciună, între viziunile Partidului Acțiune și Solidaritate și viziunea partidului-primărie – dacă ea există, că eu nu am văzut-o și nici oamenii nu au văzut-o. 

Este o luptă între noi, cei care credem în valorile europene, democrație, stat de drept, integritate și confort – și ei, cei care își schimbă părerile așa cum le este convenabil, ba sunt împotriva integrării europene – și pe urmă brusc devin pro-europeni, ba sunt apolitici – și pe urmă brusc își construiesc din primărie, partid. 

Oamenii vor liniște, confort, condiții normale și soluționarea problemelor majore. Vor un Primar care să facă treabă la Primărie, nu politică și scandal la televizor”, a mai spus Carp.