(VIDEO) Lilian Carp, candidat PAS: Municipiul Chișinău are nevoie de o viziune de dezvoltare, cu reguli stricte și clare în construcții

Ala Găină

Municipiul Chișinău are nevoie de o viziune de dezvoltare, un Plan Urbanistic General, cu integrarea suburbiilor, cu reguli stricte și clare în construcții, patrimoniu, spații verzi și infrastructură publică. Totodată, candidatul PAS mai spune că nu va permite construcția de blocuri în curți și pe terenuri de sport. O spune candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate, Lilian Carp, care a propus soluții cu privire la protejarea Chișinăului de dezvoltarea haotică și construcțiile ilegale.

„Vom lansa un program comun cu Guvernul, de combatere şi demolare a construcţiilor ilegale şi vom lansa un program de reabilitare a faţadelor clădirilor din centrul istoric, eliminând gunoiul vizual. Toate aceste lucruri pot fi făcute dacă noi vom avea o viziune foarte clară depsre cum noi dezvoltăm acest oraş, despre felul cum noi dorim să dezvoltăm patrimoniul istoric, centrul istoric al municipiului Chişinău”, a declarat Lilian Carp.