(VIDEO) Lilian Carp, PAS: „Ajunge cu ambuteiajele infernale, cu drumurile pline de gropi, cu curțile vechi și blocurile construite haotic”

Redacția Liber TV

„Ajunge – cu ambuteiajele infernale, cu drumurile pline de gropi, cu curțile vechi și blocurile construite haotic”. O spune candidatul PAS la alegerile locale, Lilian Carp, într-un nou spot electoral. Potrivit lui, e timpul ca orașul Chișinău să arate altfel și pe dinăuntru, nu doar pe dinafară. „Ochiul iubește frumosul aparent, dar toți până la urmă își doresc siguranță, calitate și confort”, spune Lilian Carp. 
„În fiecare dimineață, Chișinăul prinde la viață. Însă cum ai ieșit din casă sau apartament, confortul s-a terminat. Curțile blocurilor sunt delăsate, murdare și neîngrijite. Pentru a ajunge la grădiniță, la școală, la lucru sau unde avem nevoie trebuie să stăm în ambuteiaje kilometrice sau să folosim transportul public, care este înghestuit și nu vine la timp. Chișinăul nostru stă pe loc – fără investiții sau proiecte majore. Doar minciun, showuri, scandaluri și intervenții cosmetice. Eu cred că ajunge. Fiecare din noi își spune aceste cuvinte când vine seara acasă. Noi vom face Chișinăul confortabil – cu blocuri și curți renovate, fără trafic infernat, ambuteiaje și poluare, fără construcții ilegale și haotice. Cu suburbii dezvoltate, cu deschidere spre investiții și proiecte majore de infrastructură”, spune candidatul PAS, Lilian Carp.