(VIDEO) Maia Sandu, mesaj către femei: „Datorită vouă, Moldova este mai bună acasă și apreciată în lumea largă”

Ala Găină

Candidata PAS, Maia Sandu, a postat pe rețelele sociale un mesaj dedicat femeilor din Republica Moldova. Ea și-a exprimat recunoștința pentru femei și pentru că, datorită lor, „Moldova este mai bună acasă și apreciată în lumea largă”. 

„Dragi femei, țin neapărat să vă spun „mulțumesc”. Am cunoscut în ultimii 4 ani nenumărate femei fantastice. Dragă mamă, dragă bunică, dragă profesoară, dragă brutară, dragă sportivă, dragă ingineră, dragă polițistă, dragă elevă olimpică, dragă artistă, dragă femeie, orice cale ai fi ales în viață, îți sunt recunoscătoare, pentru că îți faci datoria cu profesionalism, cu mărinimie, cu dăruire și, datorită ție, Moldova este mai bună acasă și apreciată în lumea largă.

Voi, femeile, chiar când sunteți obosite, necăjite sau la capătul puterilor voi sunteți acolo, pentru copil, pentru familie, pentru un prieten la nevoie, pentru un pacient suferind, pentru o rudă apărută pe neașteptate, pentru a duce la bun sfârșit un lucru chiar după ce toți au plecat acasă. Voi sunteți acolo”, a declarat Maia Sandu în mesajul său.