CA

(VIDEO) Membrii Consiliului Audiovizualului, demiși de Parlament. Jurnalista Larisa Manole, în lacrimi

Redacția Liber TV

„Să mă învinuiți pe mine de obediență politică este un sacrilegiu. Când mulți dintre dumneavoastră umblați la școală, eu cu mulți colegi de la televiziunea publică luptam pentru libertatea de exprimare și să-mi spuneți acum că nu sunt profesionistă. Îmi pare rău”, a spus în lacrimi Larisa Manole. 

Ulterior, cu un comentariu a venit președintele Parlamentului.

„Să terminăm discursurile lacrimogene și să revenim la subiect. Dumneavoastră dacă aveți să duceți apă, duceți, cât punem întrebări”, a spus Igor Grosu. 

Astfel, Tatiana Buraga, Ala Ursu-Antoci, Lidia Viziru, Iulian Roșca, Larisa Manole, Corneliu Mihalache, Artur Cozma, Dragoș Vicol și Ion Robu vor fi demiși din funcție.

Consiliul Audiovizualului nu a asigurat respectarea de către furnizorii și distribuitorii de servicii media a cerințelor de asigurare a imparțialității, echilibrului și favorizării liberei formări a opiniilor în conținuturile programelor audiovizuale, în special în perioada campaniilor electorale, care au avut loc în anul 2020”, a declarat președinta Comisiei cultură, educație, cercetare, tineret, sport și mass-media, deputata PAS, Liliana Nicolaescu-Onofrei.