(VIDEO) Mihai Popșoi: PAS scade în sondaje pentru că cetățenii au avut așteptări exagerate

Redacția Liber TV

PAS scade în sondaje pentru că cetățenii au avut așteptări exagerate. Declarația bizară a fost făcută de deputatul PAS, Mihai Popșoi, în cadrul unei emisiuni la TV8. 

„Foarte mulți cetățeni au avut așteptări și aceste așteptări au fost cumva alimentate și de noi, așteptări exagerate mă refer, că lucrurile se vor întâmpla peste noapte, că procurorii vor deveni peste noapte mult mai buni, mult mai integri, că judecătorii vor deveni peste noapte ușă de biserică. Mulți cetățeni își doreau ca lucrurile să se întâmple mult mai repede, dar în același timp, când vorbim de reforme temeinice, nu putem grăbi lucrurile”, a explicat politicianul.

Potrivit ultimului sondaj de opinie, dat publicității de compania IMAS, dacă duminica viitoare ar fi organizate alegeri parlamentare anticipate, tot 3 entități politice s-ar regăsi în viitorul Legislativ. Totuși, potrivit studiului, raportul de forțe din Parlament ar fi altul. Sondajul arată că pentru Blocul PCRM-PSRM și-ar da votul 27,7% din respondenți, pentru PAS – 27,2% dintre respondenți, iar Partidul politic Șor s-ar bucura de încrederea a puțin peste 12% dintre cetățeni. Astfel, PAS pierde poziția de lider în intențiile de vot ale oamenilor, iar reprezentanții formațiunii spun că au anticipat acest lucru, în contextul crizelor multiple cu care se confruntă Republica Moldova.