De Ultimă Oră

ULTIMA ORĂ! Joe Biden s-a retras din cursa prezidențială din 2024

Joe Biden s-a retras din cursa prezidențială din 2024. Anunțul a fost făcut în cadrul unei declarații pe care a postat-o pe rețeaua X.  În schimb, un al…

Actualizat acum 11 ore

(VIDEO) Moldova – stat polițienesc! A fost agresat de polițiști, iar la final a fost amendat cu peste 1000 de lei

Ala Găină

A fost agresat de polițiști și târât pe jos, iar într-un final s-a ales cu dosar penal și amendă de 1200 de lei. Vorbim despre unionistul Marin Danuța, membru al Asociației „UNIREA-ODIP”. Totul s-a întâmplat în timpul campaniei electorale din vara anului 2021, atunci când Marin Danuța, fiind candidat la funcția de deputat din partea AUR-Moldova a participat la o acțiune de contra-protest împotriva Marșului Socialiștilor. 

Atunci, unioniștii au întins un drapel tricolor de-a lungul bulevardului Ștefan cel Mare și Sfânt, iar poliția a decis să le ia partea socialiștilor și să calce în picioare drapelul tricolor, îmbrâncind și târând pe jos unioniștii de la AUR. Printre cei îmbrânciți s-a numărat și tânărul Marin Danuța.

Pentru a-și acoperi fapta, poliția a decis ulterior să paseze vina asupra participanților la contra-protest. În rezultat, lui Marin Danuța i s-a întocmit un dosar penal și a fost amendat cu 1200 de lei.

La rândul său, tânărul spune că nu-și recunoaște vina și nu va achita amenda, întrucât se simte nedreptățit.