(VIDEO) Natalia Morari, mesaj la închiderea secțiilor de vot: „Aceste alegeri au fost furate cu mult timp în urmă. Adevărata noastră luptă pentru schimbare abia începe”

Ala Găină

„Alegerile au fost furate când toți șefii SIS, ai procuraturii, ai poliției și ai CNA au fost numiți la ordinul Maiei Sandu – și nu deoarece corespundeau funcțiilor, ci pentru că sunt gata să execute orice ordin”. Declarația aparține candidatei independente, Natalia Morari, care a venit cu un mesaj după închiderea secțiilor de vot. Ea spune că a început lupta politică acum trei luni și oricare va fi rezultatul, acesta deja este un rezultat bun.

„Am intrat în politică acum 3 luni și voi rămâne în ea cel puțin încă 20 de ani. Indiferent cât de mult cineva se va opune sau câte obstacole ne vor fi create, împreună cu echipa mea vom implementa planul de reforme, care va transforma țara noastră într-un miracol economic. Cei care astăzi se opun cu înverșunare, mâine vor dori să fie parte a echipei noastre. Singurul lucru trist este că țara noastră își pierde timp”, a declarat Natalia Morari.

Totuși, Morari spune că legerile au fost furate când Maia Sandu a numit „oameni loiali în fruntea parlamentului și a comisiilor parlamentare, în fruntea guvernului și ministerelor, în fruntea CEC și a Consiliului Audiovizualului, în fruntea televiziunii publice, a Băncii Naționale și altor instituții, care au acționat în campania electorală de partea Maiei Sandu și împotriva oamenilor”.

„Alegerile au fost furate atunci când contracandidații Maiei Sandu se luptau cu săptămânile să-și deschidă, oficial, contul bancar. Alegerile au fost furate când agitatorii și voluntarii contracandidaților erau intimidați de organele de forță. Alegerile au fost fraudate de luni de zile când presa controlată de actuala putere turna zoaie pe contracandidații Maiei Sandu, îndeosebi pe unii dintre ei, în timp ce actuala președintă se bucura de cea mai blândă atitudine. Alegerile au fost furate de fiecare dată când un medic sau un învățător au fost amenințați cu concedierea dacă deschis susțineau alți candidați. Alegerile au fost furate ori de câte ori funcționarii publici a fost forțați să facă campania Maiei Sandu”, a declarat Natalia Morari.