(VIDEO) Natalia Morari: „Unele voci nu exclud că se pregătește instaurea stării de urgență în sănătate și astfel ar putea fi interzise întrunirile mari”

Ala Găină

Candidata la prezidențiale, Natalia Morari, acuză guvernarea că ar încerca să interzică întâlnirile cu oamenii, pentru a reduce șansele candidaților să facă agitație electorală. Totul sub pretextul creșterii cazurilor de COVID-19. Cu toate acestea, Morari spune că autoritățile dau dovadă de ipocrizie, întrucât au organizat concerte de trei ƶile de Ziua Independenței în timp ce tot mai mulți oameni se îmbolnăvesc de coronavirus. 

„Grele și periculoase vremuri trăim, stimații mei prieteni, dar pe timpuri ni se spunea că vin vremurile bune. Da, da, de la o luni, vorba cântecului. Așadar, ați remarcat cu toții că aproape zi de zi cei de la Ministerul Sănătății ne anunță despre numărul tot mai mare al cazurilor de îmbolnăvire cu Covid. Mii de cazuri pe săptămână. Și ce fac autoritățile în acest sens? Organizează concerte de trei zile, așa cum pe timpuri nici nunțile nu se jucau. Chef pe timp de ciumă. 

Oare de ce se face asta? Unele voci nu exclud că se pregătește instaurea stării de urgență în sănătate și astfel ar putea fi interzise întrunirile mari. Sau altfel spus, candidații la alegeri nu vor mai putea să aibă întâlniri cu oamenii”, a declarat Natalia Morari.