(VIDEO) Natalia Parasca: Partidele de dreapta reprezintă un pericol pentru guvernarea PAS

Adrian Sirbu

Natalia Parasca, președinta partidului „Renaștere”, a avertizat că după slăbirea partidelor de stânga, urmează o schimbare similară și în rândul partidelor de dreapta.

Predicția acesteia a fost confirmată recent în orașul Căușeni, unde Anatolii Donțu, candidatul de pe platforma DA, a triumfat în alegerile primarului, obținând o impresionantă majoritate de peste 76% din voturi încă din primul tur.

Cu toate acestea, controversele au apărut atunci când comisia electorală de circumscripție, sub influența partidului PAS, a anulat rezultatele alegerilor. Există speculații că lui Donțu i-ar putea fi interzis să candideze din nou pentru funcția de primar.

Am repetat de mai multe ori că PAS va începe să-și facă gustul. După slăbirea partidelor de stânga, va veni rândul și partidelor de dreapta. Și s-a întâmplat. La Căușeni, candidatul Platformei DA, Anatolii Donțu, a câștigat alegerile primarului încă din primul tur, adunând peste 76% din voturi. Cu toate acestea, comisia electorală de circumscripție, controlată de PAS, a anulat rezultatele alegerilor! Donțu însuși, probabil, va fi interzis să candideze din nou pentru funcția de primar”, a menționat aceasta într-un video pe pagina sa.

Liderul partidului „Renaștere” a mai menționat că analizând contextul politic, partidele de dreapta, în special platforma DA, devin tot mai periculoase pentru partidul aflat la putere, deoarece se angajează într-o competiție acerbă pentru același electorat.

Partidele de dreapta, în special platforma DA, sunt considerate extrem de periculoase pentru partidul aflat la putere, deoarece luptă pentru același electorat!”, a concluzionat Parasca.