(VIDEO) Oameni plătiți și aduși organizat! Unioniștii au deconspirat așa-numitul „mare” marș socialist de „Ziua Victoriei”

Redacția Liber TV

Deși au anunțat cu mare fast că o mulțime de oameni au ieșit la marșul dedicat Zilei Victoriei pentru a se bucura de genocidul celui de-al Doilea Război Mondial, socialiștii au adus oameni organizat și i-au plătit pentru a participa la manifestație. Acest lucru a fost deconspirat de unioniștii de la Asociația „UNIREA-ODIP”.

Pentru a deconspira minciuna socialiștilor, cinci voluntari unioniști ai asociației s-au infiltrat intenționat în cadrul manifestației. Acolo, ei au primit un drapel cu însemnul steluței roșii, panglica bicoloră a Sfântului Gheorghe, interzisă prin decizia Parlamentului Republicii Moldova, dar și 200 de lei pentru participarea la marș. Unioniștii spun că au dorit să arate astfel că marșul socialiștilor și al comuniștilor este unul fals, trucat și mimat.

„Mereu a fost cunoscut faptul că socialiștii plătesc oamenii pentru a veni la manifestațiile lor. Însă acest lucru nu a fost probat. Iată că de această dată, i-am deconspirat pe acești trădători ai neamului, care au profitat de sărăcia oamenilor și i-au plătit pentru a arăta că sunt mulți și au susținători numeroși. De fapt, tot ceea ce fac ei este o minciună, o altă unealtă a propagandei lor false. Astfel, așa-numitul lor mare marș în susținerea războiului nu este decât o mare minciună”, a declarat președintele „UNIREA-ODIP”, Vlad Bilețchi.

Precizăm că banii primiți vor fi depuși pe contul asociației, în scopul promovării Unirii Republicii Moldova cu România și pentru combaterea propagandei ruse.

Menționăm că anterior, liderul unionist, Vlad Bilețchi, a denunțat intenția socialiștilor de a organiza provocări cu scopul de a-i crea un pretext Federației Ruse de a „elibera” Republica Moldova.